Kvinden bag Labre Laue

Silver lining

Every cloud has as silver lining. 

Under udspringet med stress som tandemspartner, passerede jeg en del skyer. Læs om tandemsspringet. Flest sorte. De er ved at lette og det klarer op. I mit hoved.

Nu kan jeg med sikkerhed udtale, at bag enhver udfordring gemmer sig en positiv læring. Stress er en af de mere hardcore.

Retrospektivt kan jeg se håndterede situationer, som burde være grebet anderledes an. Jeg burde også have passet bedre på mig selv. Vor herre til hest. Ordet ‘burde‘ er jo ikke brugbart til andet end at slå sig selv i hovedet. Netop det er jeg færdig med. Jeg har lært lektien om misvedligeholdte ord i flinkeskolen, så derfor ud med BURDE og ind med NEJ. Et af de første ord jeg afkodede som etårig, vaklende rundt i stuen med en strittende pilfinger. Nejordet vil jeg fremover anvende i højere grad.

Jeg svæver forsat i luften efter at have trukket i faldskærmen og vil gerne lande blødt. Nervøsitet over fremtiden findes endnu, omend jeg er blevet klogere. Nejordet er mit bedste redskab og eksisterer i adskillige afskygninger. Eksempelvis kan jeg godt stille krav til ønsket ledelsesform på en given arbejdsplads. Selvom jeg er pligtopfyldende, er der heller ingen lighedstegn mellem det og at skulle agere i uduelige løsninger. Jeg må ligeledes gerne takke nej til en stilling, hvor der er chance for, at mine faglige værdier ikke kan udleves. Jeg har faktisk fri rådighed over ordet nej.

Ude i horisonten ser jeg uanede muligheder. Jeg starter forfra, stærkere end nogensinde før. That is one hell of a silver lining.

XO

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinden bag Labre Laue