Jeg er fireogtredive somre, plus en vinter. Hele hundredeotteoghalvtreds centimeter lang. Positiv og glad bettefis. Sønderfynsk “pebermø”, der er bosat i København. Uddannet socialrådgiver og certificeret NLP Coach Practitioner.  I færd med læreruddannelsen og arbejder som timelærer.

Ikke kaffe-drikkende, derimod lettere afhængig af Chai Latte.

Nævneværdigt, at jeg har hang til (selv)ironi, Marvelfilm, yoga, jazz og delikatesser til ganen. I den kontekst, er trøfler værd at nævne. Her menes dem, der eftersøges af hunderacen, Lagotto Romagnolor.

Morfarhumor ligeledes, og ler gerne af egne verbale (og til tider sjove) udtryk.

Indehaver af kombinationen; højdeskræk+klaustrofobi og trapper foretrækkes fremfor elevatoren, næsten uanset etageantal. Bonussen, er de strammere baller. Trods højdeskrækken, har jeg sprunget i tandemfaldskærm fra fire kilometers højde.

Elsker at danse. Og synge, trods jeg rammer tonene ujævnt.
Neglelakfan – damn…jeg føler mig Labre Laue med en rød nuance især.

Min naturlige hårfarve er retur, efter et årti med lyse reflekser. Hygienjefreak i stil med famøse Monica Geller fra Friends-serien. Edderkoppeskræk.  Praktisk rodehoved i travlhed. Ikke blind som en muldvarp, men synet er grynet, hvorfor øjnene dækkes af kontaktlinser eller et af de fem par briller, jeg ejer.

Desuden erfarer jeg, at dette platforms navn, er skrevet i pluralis. Et paradoks i sig selv, for en ordnørd som undertegnede. Intet er perfekt. Ikke desto mindre, er jeg én Laue.