Ramt af stress

Kvinden bag Labre Laue

Stress fucker med min hjerne. På de svære dage virker den personlighed jeg har, nærmest udvisket. En ukontrollerbar pessisme overtager mit ellers optimistiske gemyt.

For fanden! Jeg er jo mere end en stressramt frøken, hvilket er vigtigt at huske på og nemt at glemme.

Jeg dedikerer dette præsentationsindlæg som en huskeseddel til undertegnede; Ramt af stress, ja. Men jeg er sgu stadig laber.

Hvem er kvinden bag Labre Laue?

Tredive somre. Hele hundredeotteoghalvtreds centimeter lang. En glad og positiv bettefis. Sønderjyde ind til de mindste arterier, trods dialekten er temmelig rusten efter i otte år at have været integreret fynbo. I tyvefemten var jeg klar på nye eventyr og tog beslag på en bopæl, belagt på de sjællandske arealer, nærmere betegnet Københavnstrup. Uddannet socialrådgiver og certificeret NLP Coach Practitioner. I forhold med en meget dejlig mand. Jeg er ærlig og ligetil. Ikke kaffe-drikkende, derimod lettere afhængig af Chai Latte. Kærlig og opmærksom. Indehaver af kombinationen; højdeskræk+klaustrofobi og trapper foretrækkes derfor fremfor elevatoren, næsten uanset etageantal. Jeg elsker at danse og helst uden koreografi. Til gengæld freestyler jeg ikke i madkunst, men følger slavisk opskriften. Jeg kan godt synge. Det kan alle i min optik. Nogen bedre end andre (jeg hører under andre). Kæmpe neglelakfan. Damn…jeg føler mig Labre Laue med en rød nuance især. Min naturlige hårfarve har samme kontrast som Stryhns den grovhakket, hvorfor det længe har været dækket af blonde skær. Jeg er sygt god til at spille luftguitar. Ordet ‘sygt’ bruger jeg alt for meget. Et hygienjefreak i stil med famøse Monica Geller fra Friends-serien. Edderkoppeskræk. Satans bæster. Morfarhumor og ler gerne selv af mine verbale (og til tider sjove) udtryk. Socialt anlagt og ekstrovert. Praktisk rodehoved i travlhed. Sød og betænksom. Beriget med de skønneste ven(i)n(d)er, sviger- og familie.

Sidst, men ikke mindst. Taknemlig for Jeres modtagelse af bloggen. Al støtten, kærligheden og opbakningen. Af hjertet tak.XO

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramt af stress